woensdag 16 januari 2008

Dag 16

"You, whose day it is, get out your rainbow colors and make it beautiful."
Traditional Nootka song


Show me colour in your life todayDit is een klein deel van mijn flower-collectie.... Staat heel kleurrijk op de vensterbank.

Terwijl ik deze foto maakte, viel me op dat het toch wel een rommeltje was op mijn bureau en in de vensterbank, waar dus allerlei glazen potjes en flesjes staan met scrapbenodigdheden en kralen. Dus meteen maar even opgeruimd.

Het resultaat...... een keurig opgeruimd bureau en een vensterbank vol kleurrijke potjes met bloemen en kralen.

De rest van de dag doorgebracht op het voetbalveld en op de middelbare school.

Rutger "moest" vandaag voetballen. Er was een K NVB-masters 4 tegen 4 toernooi. Van de ongeveer 40 kinderen worden er 18 uitgekozen die tot de zomervakantie trainingen (naast de normale trainingen op de vereniging) krijgen van KNVB-mensen. Als je geselecteerd ben krijg je voor maandag een brif, ben je niet geselecteerd dan krijg je geen brief. Spannende dagen dus, lijkt een beetje op vroeger bij mijn eindexamen....... als je gebeld wordt dan......

Vanavond was het kijkavond op een van de voortgezetten scholen hier in de stad. En aangezien Rutger nog geen idee heeft naar welke school hij wil zijn we dus (met nog 400 anderen) op een school gaan kijken. Hij vond het er heel leuk....... 30 januari moeten we naar de andere school....... en dan wordt het kiezen.

1 opmerking:

Marinka zei

Jaaaaaaa, lekker fleurig Jolanda... ik heb ook een foto van mijn kleurige voorraad genomen ;-P